maanantai 4. marraskuuta 2013

Mietintätuokio..

Olin eilenkin tallilla. Siivosin karsinoita ja laitoin vesiä valmiiksi, lopuksi lakaisin käytävän vimpan päälle. Kello oli tässä vaiheessa jotain kuusi ja meinasin vielä mennä ratsatamaan Ronilla ja meninkin. Harjailin poikaa ensin ja syöttelin porkkanoita. Mentiin kentälle joka olikin aivan tyhjä. Hölmö heppa pelkäsi aluksi kaikkea, mutta rentoutui lopulta.

Laitan tähän pari vanhaa kuvaa, kun ei uusia nyt ole.
Teimme paljon voltteja ja taivuttelin hirveästi, otin pienen pätkän raviakin, eikä siinnä ollut enää mtn epäpuhtautta, mutta jatketaan silti kävelyä jonkun aikaa. Minun piti vain hetki kävellä, mutta aikaa vierähtikin 45min. Siitä sitten hoidin hevosen pois ja laitoin omaan karsinaansa, siivosin jälkeni ja meinasin lähteä, mutta autoinkin vielä parin hevosen sisälle otossa.Mutta niin, niihin mietteisiin. Mulla olis ihan älytön hinku kisaamaan, kun olis noita koulukisojakin ainakin parit. Mutta onko mitään järkeä mennä kisoihin ilman treeniä? Ei ole.. Miksen kuluttaisi aikaa treenaamiseen, enkä haaveilemiseen.

Voisin tosissani alkaa harjoitella ratsastamista, enkä vain tunkisi kisoihin nolaamaan itseäni. Nyt et siis edes harkitse kisoja, vaan tyydyn treenaamaan. Joskus tulevaisuudessa olisi kiva löytää hevonen jolla voisi kisailla pikkuluokkia. Ronin kanssa se ei ole mahdollista, ainakaan vielä. Sillä on niin iso ravi, etten todellakaan pysty siellä istumaan ilman että hyppisin metritolkulla ilmaan.

Tarkoitus olisi mennä tässä marraskuun aikana käymään Raision Hööksissä, kun en sinne ole vielä eksynyt. Saa nyt nähdä pääseekö sitä ikinä siellä käymään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...