sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sitä, tätä ja tuota..

Aika menee kuin siivillä. Kaikenlaista on suunnitteilla toteutusta vailla valmiina. Aloitetaan vaikka perjantaista.
Osallistuin NRJ:n Korppilan pursiseuran Everyday.fi -Arjen haaveista totta kilpailuun. Olen jo kauan halunnut käydä kuntosalilla, mutta rahaa siihen vain ei ole löytynyt. Nyt kuitenkin voitin kyseisestä kilpailusta itselleni sen verran rahaa, että sain vuosikortin(avain) kuntosalille ja uudet treenihousut kävin hakemassa. Eilen kävinkin jo korkkaamassa salin ja voi jehna mun huonoa kuntoa..

Voittorahoille löytyi oikea käyttätarkoitus.
Tallilla en kamalasti ole ehtinyt muiden kiireiden takia käymään. Jonnen kanssa ollaan ponia käyty harjailemassa ja hieman on Jonne päässyt ratsastamaankin.


Takatalvi yllätti maastoilijat. 

Tuosta Jonnen alemmasta kuvasta tuli mieleen kuva, jossa näkyy meidän piha takatalven johdosta. Luojan kiitos lumi on taas sulannut.


Hevoskuviot alkaa taas pääsemään uimiinsa ja näin alustavasti on sovittu, että käyn tallilla ti ja to hömpöttelemässä. Alan tekemään maanantaina taas töitä, mutta näin alkuun teen vain puolikasta päivää niin aikaa tulee jäämään enemmän oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Salilla olisi tarkoitus käydä kolme kertaa viikossa, tallilla ainakin kaksi kertaa ja vielä lisäksi nyt sunnuntaisin alkaa koiran näyttelykoulutus. Lenkillekkin olisi kiva ehtiä varsinkin nyt, kun on luvattu kevättä.

Vanha Mammakin voi hyvin. Kävimme kävelemässä maatossa muutama päivä sitten.
Kisojakin olisi hirveästi tulossa, mutta taidan jättäytyä pois suosiolla. 
Nyt aloitetaan treenaaminen!

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Kiirettä sulla kyllä on.
  Mun koirablogin osote muuten muuttu jos et tienny:) uus osote on: http://ellinjapipsantouhut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Liityn lukijaksi jahka blogger alkaa toimimaan ja antaa liittyä lukijaksi.

   Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...