sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Katsaus menneeseen ja tulevaan.

En meinaa pysyä pöksyissäni enää ollenkaan. Luvassa on niin paljon kaikkea jännää, että meinaan kuolla.
Nyt iltateetä maistellessa on kuitenkin hyvä ensin palata hieman taaksepäin.

Aloitin pariviikkoa sitten kuntosalitreenit ja olenkin saanut liikunnasta ihan erilaista iloisuutta, kuin mitä minulla on pitkään aikaan ollut. Liikunta auttaa jaksamaan ja olen ollut paljon paljon iloisempi kuin pitkään aikaan. Viikolla en tosin ole ehtinyt kuin kaksi kertaa salille. Polvi on reistaillut ja on ollut menoja niin paljon, ettei aikaa ole riittänyt, eikä lapsenvahtia ole ollut. En tosiaan tiedä mikä polveani taas vaivaa. Viimeisimmästä leikkauksestakin on aikaa jo kesällä viisi vuotta. Kipeää tekee jo pelkkä kävely, niin ratsastamassa ne viikolla ole ollut. Tallilla olen ollut melkein joka päivä. Tänäänkin kävin taas siivoamassa pihaton, pari karsinaa ja tarhoja. Tykkään tallihommista todella paljon ja varsinkin positiivisesta palautteesta mitä saan hommien jälkeen. Ensi viikolla pitäisi kuitenkin raahautua hevosen selkään ainakin kolme kertaa.


Gus eilisestä kuvaussessiosta.

Huomenna raahaudun salille ja pidän tallivapaan päivän. Pääsen töistä niin ajoissa, että ehdin käydä salilla ennenkuin mies tulee töistä.

Tiistaina olisi tarkoitus kavuta Ronin selkään ja humputella pitkin kenttää. Luvassa on myös tallihommia.

Keskiviikkona tallihommia ja treenausta Teukalla kentällä. Ilmoitin itseni nimittäin kauden ensimmäisiin koulukisoisihin. Tavotteet ovat niinkin korkealla, kuin hyväksytty tulos ja siisti ratsastus. Kahdet viimeiset koulukisat eivät menneet kovin putkeen, joten nyt olen tosissani päättänyt harjoitella oikeasti. Kisat ovat 21.4 ja osallistun HeC:hen.

Torstaina luvassa on ratsastusta Teukalla tunnilla. Maijan yksi tallillainen opiskelee Ypäjällä ja on luvannut pitää minulle ihan yksäritunnin. Odotan jo kovasti, kun viime tunnista on taas jo aikaa ja Emma on ihan huippu tuntitäti.

Perjantaina olisi varmaankin tallivapaa päivä ja salipäivä.

Ei päätä, ei.....

Lauantai on kaikkein jännin. Silloin olisi myös koulukisat, mutta jäävät nyt valitettavasti väliin kun on tärkeämpää menoa. Luvassa on todella mielenkiintoinen koulutus josta voisin tehdä kokonaan oman postauksen ja varmastin teenkin sitten lauantaina. Nyt kuitenkin ytimekkäästi:

SRL:n tavoitteena on liikkuva ratsastaja. Osallistun siis SRL:n järjestämään liikkuva ratsastaja -
ratsastuksen oheisliikunnan ohjaajakoulutus. Odotan todella innolla kurssia. Pääsen toteuttamaan itseäni ja vetämään muille esim. alkuverryttelyä. Aivan mahtavaa.

"Liikkuva ratsastaja -hanke on ratsastuskoulujen aktiiveille ja seuratoimijoille suunnattu koulutuskokonaisuus, jossa perehdytään ratsastuksen oheisliikuntaan huomioiden lajin omat erityispiirteet sekä tarpeet. Liikkuva ratsastaja -hanke on harraste- ja kilparatsastajan urapolun tukihanke, ja sen tavoitteena on antaa työkaluja monipuoliseen liikuntaan sekä ratsastuksen monipuolistamiseen urheiluna ja terveysliikuntana.

Liikkuva ratsastaja -hankkeen tavoitteena on kouluttaa talleille ja seuroille oheisliikunnan ohjaajia, jotka voivat innostaa ja ohjata sekä lapsia, nuoria että aikuisia oikeanlaisen oheisliikunnan pariin." (http://www.ratsastus.fi/ratsastusliikuntana/liikkuvaratsastaja).

Sunnuntaina sitten tallille tai salille.

Kauhistus kun tulikin pitkä postaus. Kirjoitusintoa löytyy vaikka muilla jakaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...