keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kisatreeniä...

Tänään olin ensimmäistä kertaa harjoittelemassa rataa tallilla. Päivällä alkoi totaalinen jännitys ja otti jo vatsanpohjasta. Yritin siinä selitellä itselleni, että mitä sitä stressaamaan, kunhan vain muistaisin radan. Pääsin samalla testaamaan uusia saappaita, jotka tulivat eilen.Samalla pääsin testaamaan myös uusia ratsastushousuja, jotka ostin kaverilta edullisesti.


Tallilla odotti pölyinen hevonen, joka oli paistatellut päivää maaten. Teukka kun oli harjattu, oli aika suunnata kentälle. Alussa alkuverkkana otin paljon voltteja sekä siirtymisiä. Myös pysähdyksiä ja peruutuksia harjoittelin paljon. Aikamme kun lämmittelimme, oli aika alkaa pätkiä rataa.


Menin radan kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla pysähdyin toisen täyskaarron jälkeen miettimään montako olin jo mennyt. Totesin, että kaksi menty ja aika jatkaa rataa. Toisella kertaa ongelmaa ei ollut ja sain kuin sainkin ratsastettua koko radan ilman muistinmenetystä.


Minua oikein nolottaa, kun en saa Teukkaa kulkemaan niin kauniisti kuin se osaa. Ainakaan kyseessä ei ole automaattihevonen. En jotenkin uskalla ratsastaa niin kuin pitäis, kun pelkään että satutan hevosta. Ravia hissuttelimme, että varmasti pystyn istumaan harjoitusravissa ilman, että hevosta sattuu.


Jutta oli niin kiva, että kuvaili meidän menoa. Kuvia ei ole montaa, mutta video toisesta radasta löytyy. Mun mielestä istuntani on parantunut jo ihan pikkuisen parempaan suuntaa, en könötä enää niin pahasti. Kyllä se siitä, kun saan keskivartaloon lisää lihasta, eikä vain pelkkää läskiä. Videon meno ei ehkä kaikkien mielestä ole kovin kaunis, mutta omasta mielestäni se meni paljon paremmin kuin mitä itse luulin. Meno ei siis olekkaan niin kamalaa, mitä kuvittelin.


Arvontakin on muuten päättynyt. Arvon voittajan varmaankin viikonlopun aikana. Kaikki päivät kun tuntuu venyvän ainakin kymmeneen, että olen kotona. Osallistujia ei kamalan montaa ollut, mutta  muutama onneksi kuitenkin.

7 kommenttia:

 1. vittu tajuuks sää et toi hevonen romahtaa sun alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan romahda.

   Poista
  2. Voisi se romahtaa, jos kyseessä olisi poni...

   Poista
  3. Vittu että noi anonyymit jaksaa olla rasittavia ja lapsellisia. Sanoisivat asiat omalla nimellään, eikä jonkun nimimerkin tms. turvin! Haukkuminen on todella lapsellista ja alhaista.

   Harmi, kun lopetat blogin ja ennen kaikkea heppailun. :( Sun blogia oli ja onkin todella kiva lukea, tsemppiä! :)

   Poista
 2. moih jos Anonyymillä on varaa tommost sanoa, niin ois kiva nähdä hänen omat ratsikuvat! Aika raukkamaista mun mielest tääl nimimerkin takanta toista haukkua! näytäs omat ratsi kuvas! Ei voi muutakun sanoa raukkamaista tekoa!!!

  VastaaPoista
 3. Aika raukkamaista mun mielestä tääl nimimerkin takanta toista haukkua! Kun kenelläkään ei oo varaa toista arvostella, kun ketään ei ole täydellinen! Hyvä Anna! Älä välitä tommosista raukoista! Oot niitä parempi ihminen ja niiden yläpuolella! Meinaan aika ales täytyy vajota kun tommosia laittaa toiselle!!!!!

  VastaaPoista
 4. Ei sun kannata välittää mitä muut sanoo. Mihinkää tuo ole romahtamassa. Ja todella rohkea veto oli että pidät tätä blogia :) Itse ainakin jatkaisin lukemista!! Älä välitä niistä jotka sanoo että se romahtaa. Oot hoikka tyby. Jatka!! Sori kun tuli anonyymillä, mutta olen hevostallinetissä sennuissa HirveäHenri :)

  VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...