sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Näytön suunnittelua ja suunnitelmia.

Torstaina olin tosiaan tallilla, mutta tunti valitettavasti peruuntui henk.koht syistä. Siivosin ennen ratsastusta pihaton ja hoidin sinne heppojen rehut. Ratsastin omatoimisesti kentällä. Teukka oli ihan kiva, alussa hieman laiska. Otin todella paljon laukkaa ja varsinkin kisoja ajatellen keskiympyröitä. Kuvia ei nyt valitettavasti ole, kun ei ollut kuvaajan, mutta ensi kerralla sitten.Loppuviikko onkin ollut tallivapaata. Perjantaina olin sentään salilla ja vielä sen perään sateessa pienellä juoksulenkillä. Siitä oli mukava mennä suoraan saunaan.

Lauantaita odotin todella innolla. Luvassa oli nimittäin Ratsastuksen oheisliikunnan ohjaajan koulutus. Se oli luentotyyppinen ja kesti neljä tuntia. En ole ikinä ollut noin mielenkiintoisella luennolla. Kertaakaan ei uni meinannut edes tulla ja sain siitä todella paljon irti. Tehtäväksi kotiin tuli näytön tekeminen. Minun pitää siis videoida itse pitämäni liikuntatuokio ja kirjoittaa siitä raportti.

Olen kovasti yrittänyt suunnitella tuokiota. Paperille en kuitenkaan ole vielä mitään saanut. Tarkoitus olisi aloittaa suunnitelu mahdollisimman pian. Olisi mukava saada suoritettua näyttö jo ensi viikolla niin saisin paperit ja olisin "valmistunut". Talli porukka pääsee koekaniineiksi.

Tänään aloitin myös kouluradan harjoittelun. Olen Youtubesta katsonut muiden ratoja ja painanut asioita mieleeni. Nyt ainakin rata tuntuu helpolta, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus päästä koettamaan rataa hevosella.

MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...