torstai 1. toukokuuta 2014

Paussi hevosteluun alkaa nyt!

Olen niin täynnä ilkeitä kommentteja, joita sataa joka tuutista. Jo pelkästään blogissa saamani ilkeät kommentit ovat saaneet minut itkemään monta kertaa. Kirsikkana kakun päällä on vielä selän takana haukkuminen ja arvostelu ratsastustaidoistani.

En mielestäni ole koskaa sanonut olevani kovin hyvä ratsataja. Olen arvostellut tasoni niin, että olen juuri ja juuri HeC sekä re 60cm.

Jätän tämän blogin heppailun osalta tauolle ja samoin koko ratsastuksen. Palaillaan asiaan kun olen laihtunut ja oppinut ratsatamaan!

4 kommenttia:

 1. Voi ei! :( todella ikävää, että joudut ratsastuksen tuosta syystä... paljon stemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Todella harmillista, että joudut bloggauksen ja ratsastuksenkin lopettamaan haukkumisen takia :( Paljon stemppiä ja jaksamista jatkoon! :)

  VastaaPoista
 3. Voi harmi :( Miun mielestä sie ratsastat hyvin! Toivottavasta kuitenki jatkat pian, koska sun blogi on tosi hyvä!:)

  VastaaPoista
 4. Voi ei! :( Mun mielestä on tosi ikävää että ilkeet ihmiset saa omilla kommenteillaan vietyä ilon koko harrastamisesta. Mä en muutenkaan ymmärrä miksi muiden tasoa pitää arvostella, ei kai sitä kehity ellei harjoittele. Kannattaa vaan antaa ilkeiden kommenttejen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, täytyy haukkujilla olla todella surkea elämä jos saa omaa fiilistään nostettua muita haukkumalla. Miksi ihmiset ei vaan voisi antaa muille sitä iloa että saa harrastaa ja tehdä sitä mistä tykkää, eihän se ole muilta pois. Äläkä vain lopeta tähän, näytä niille haukkujille että ne ei saa sua kommentteineen kaadettua tai vietyä sulta rakasta harrastusta!

  VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...