maanantai 5. toukokuuta 2014

Virtuaali tukea saamassa.

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää Teitä arvon lukijat, Te jotkat jaksoitte puolustaa minua ja kannustaa jatkamaan. Kiitos kuuluu Teille, että tässä tietokoneella istun ja kirjoittelen taas.
Myös hevostalli.netin Seniorit ovat todella isona osana omaa jaksamistani tällä hetkellä.
(http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=2716811&t=2716811).

Viime viikolla ei paljoa tullut liikuttua. Maksasin alkuviikon vatsataudun kourissa ja joka päivä muuten melkein jotain menoa. Uusi viikko alkoi kuitenkin paremmin ja tänäänkin olin töiden jälkeen salilla.

Tänään iski sellinen todellinen ratsastusfiilis. En jaksa enää välittää muiden kommenteista, vaan haluan oppia ratsastamaan. Enää ei puutu kuin hevonen.. Keskiviikkona menen varmaankin ratsastustunnille. Palan halusta oppia oikeasti ratsastamaan. Haluan rentouttaa itseni sinne hevosen selkään, haluan että hevonen on rento, haluan että ratsastus on hauskaa.

Nyt on hinku niin kova päästä hevosen selkään, etten malttaisi edes odottaa. Saan kuitenkin taas vain pettyä. Onneksi elämä kovettaa pikku hiljaa.. Jotenkin on vain suokkikuume. Joku kiva suokki mitä saisi ratsastaa ja millä saisi "kisata". Nyt näyttää onneksi siltä, että kesällä saan painaa töitä hulluna niin saa sitten rahaa säästöön ;)


2 kommenttia:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...