maanantai 3. marraskuuta 2014

Olen hengissä.

Elämäni muuttui kesällä paljon. Olen kerännyt kaikki voimani normaalin arken pyörittämiseen. Aikaa ei ole ollut omalle hyvinvoinnille eikä paljoa hevostelulle. Olen silloin tällöin käynyt maastoilemassa Mamman kanssa. Asiat on ollut pakko laittaa uudestaan järjestykseen, tärkeimpänä oma poika.

Jonne pääsi kesällä mamman kyytiin.

Nyt kun maksettavana on yksin vuokra, ruuat, auto ja kaikki muut asiat, ei rahaa tosiaan jää ylimääräiseen. Itselle saan aikaa joka toinen viikonloppu kun poika on isällään. En nyt tosiaan aio valittaa, tätä minä halusin ja tästä olen onnellinen. En päivääkään vaihtaisi pois.

Suunnitelmissa on jälleen kerran aloittaa hevostelu säännöllisenä. Jos ei muuta niin tallihommia ainakin. Kova hinku olisi opetella ratsastamaan vieläkin, mutta tunneille ei nyt ole varaa mennä.

Oltiin maastossa joku aika sitten. Kastuttiin, muttei haitannut. 


Olen joutunut luopumaan ihan kaikesta viime aikoina ja nyt haluan palauttaa elämäni tason takaisin, pikku hiljaa. Blogiin en kuvia voi juurikaan lisätä, kun ei ole enää kameraa ja puhelimella tulee niin onnettomia kuvia. Koitan joskus saada jonkun ottamaan kuvia.

Nyt kun elämäni on rauhoittunut ja aikaakin on enemmän niin olisiko Teillä postausehdotuksia? 
Olen kaikelle avoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...