tiistai 29. syyskuuta 2015

Vihdoinkin kuulumiset koulukisoista

Hetki on taas vierähtänyt, kun tässä on ollut kaikenlaista. Nyt kuitenkin palataan taaksepäin.

16.9. olimme koulukisoissa, jotka olivatkin ensimmäiset yhteiset kisat Vikken kanssa. Turha kai tässä on kierrellä. Vikke oli kisapaikalla ihan vallaton. Oma jännitykseni tarttui siihen täysin. Verkassa sain sen hetkittäin rennoksi, muuten se olikin yhtä pidättämistä koko verkka. Viimeinen silaus oli se kun tarhakaveri lähti pois verkasta, käyntiä ei enää näkynytkään.


Ratana tällä kertaa oli HeC:1 2000. Maneesiin kun mentiin niin vähänkin kasassa ollut paketti räjähti käsiin. Jo alkutervehdys meni ihan suoraan sanottuna vituiksi, siitä kuitenkin päästiin aloittamaan rata. Ainut asia mikä meni hyvin, niin laukat nousi :D Yksi temponlisäyksistäkin meni ihan tosi kivasti ja tulikin 6. Tiet olivat surkeita, kulmikkaita ja kaahaamista, hevonen meni minne sattui.Kaikista pukitteluista ja muista toilailuista huolimatta saatiin rataloppuun ja ruhtinaalliset 51,250%.
Tuomarin loppukommentit olivat kyllä oikeasti kannustavat:
"aivan ihastuttava sh! mutta tänään hevonen hieman jännittyy ja on "vallaton" =) Hyvää treeniä. hevonen vielä avuille niin sinulla on todella kiva ratsu"

Kissa ehti jo tuhota osan


Tästä ei ainakaan voi kuin parantaa. Tässä vielä video olkaa hyvät:linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=UnTngyVADP0

2 kommenttia:

  1. Ihana suomenhevonen tämä! Meilläkin on mennyt sama rata vähän miten sattuu, mutta täysin päinvastoin.. Hevonen meni ihan makarooniksi jännityksestä eikä liikkunut yhtään mihinkään. Näitten kanssa sattuu ja tapahtuu :D, kiva blogi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä niin hassu hevonen kun olla ja voi. Kiitos!

      Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...