sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Horse Fair 2016

Tämän näköisenä lähdin lapsia viemään hoitoon.
Vierailin messuilla ensimmäistä kertaa ja päiväksi valikoitui perjantai. Oli helppoa saada lapset hoitoon ja ajattelin tällöin myös olevan vähiten ihmisiä. Vihaan ihmispaljoutta, kun tulee niin ahdistava olo. Matkaan siis lähdettiin n. klo 11.


Perille päästyämme tapasimme heti mainioita alpakoita. Ne olivat niin suloisia, että olisin voinut viedä ne heti nyt paikalla kotiin. Näistä suloisuuksista kun jatkettiin matkaa oli aika hiukan shoppailla. Tarjouksia ja poistotuotteita löytyi vaikka muille jakaa ja heti aloin tyhjentämään Horzen kojua. Hevariltakin löytyi vaikka mitä.

Kah, tuttuja! 


Parin ostoskassin kanssa oli hyvä lähteä suuntaamaan katsomaan esillä olevia heposia. Siskoni Mari toi esille Curlyori Matten. Hitsi se oli rauhallinen, vaikka törötti vain karsinassa. Tässä aikaa vierähti tovi jutellessa, kun ei Marin muuton vuoksi enää niin usein nähdä.Mihis sitten mentiin? Shoppaamaan tietysti. Kojuja oli niin paljon, että niiden kanssa meni kyllä oikeasti aikaa. Aikamme kierreltyä, oli aika lähteä seuraamaan valjakkoa. Tätä näin valjakosta mitään ymmärtämättä oli mielenkiintoista seurata.

Nälkä pääsi yllättämään. Eka mahdollinen ruokapaikka kiitos!

Yllättäen vollotin palkintojen jaossa. Oon hiukan herkkä.
Luvassa oli vielä vähän lisää shoppailua ja esteratsastusta. Seurasimme yhden luokan, jonka jälkeen olikin aika lähteä kotiin. Kello taisi olla kuusi kun lähdimme metsästämään autoa. Luoja, että aika meni nopeasti. 

Olin niiiiin shoppailuterapian tarpeessa.
Kello oli jotain sata kun pääsin kotiin, mutta oli kyllä kivaa. Kiirettä on pitänyt ja postaus vähän venyi. Mukaan kyllä tarttui vaikka ja mitä.

Pari takkia löysin. Pfiffin softsellin tapainen kevääksi ja Horzen perus talvitakki. 

Horzelta löytyi kivat kengät. Tuntuivat kivalta jalassa.

Näitä B Vertigon huopia en voinut jättää Horzen kojuun. En ikinä raaskisi ostaa näitä, mut nyt olivat superhalpoja.

Uudet saappaanvarret löytyi myös pilkkahinnalla. Toivottavasti ovat oikeaa kokoa.

Tämä on jo kauan pitänyt tilata niin ostin nyt liitolta.
Ponin pintelit kummilikalle ja ihana otsapanta.
Näiden lisäksi mukaan tarttui heppanameja ja V:lle uudet suojat. Mitään en oikeasti olisi tarvinnut, mutku halvalla sain. Näin on kiva ostaa valmiiksi kaikkea pientä, niin on sitten tulevaisuuteen varalle.

Muista osallistua Tampereen messujen rannekkeen arvontaan TÄÄLLÄ

Olitko itse messuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...