sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Matka parempaa päin on alkanut

Vivalle kuuluu jo parempaa. Se on jatkanut heinän syöntiä, mikä on tosi hyvä juttu. Ei se vieläkään normaalisti syö, mutta syö kuitenkin. Heinän määrää on pikku hiljaa nostettu, jotta välttyisimme ähkyltä.

Tänään Viva tuntui täysin omalta itseltään. Ahne hevonen söi lääkkeet suoraan kädestä ja nautti harjauksesta. Koska hevonen oli näin pirteä, päätin lähteä pienelle lenkille, mutta tällä kertaa selästä käsin.Menin vain noin 10min matkan ettei tamma rasittuisi. Kovasti se tykkäsi kun pääsi pois tallista ja minulla oli muutamassa kohtaa teknisiä ongelmia pystyä kyydissä kun olin ilman satulaa.

Tulevaisuus näyttää jo valoisammalta, mutta päivä kerrallaan edetään.

2 kommenttia:

  1. Jos mä omistaisin ton tamman ni veisin sen klinikalle hiekkakuviin. Vaikka kotitekoiset testit ei näytä että olis hiekkaa ni siel voi silti olla. Tää kuullostaa meinaa aivan siltä että vatsassa on hiekkaa, eikä tule sieltä ulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ell ei epäile hiekkaa, kun siitä puhetta oli. Keskiviikkona tutkitaan taas lisää. Nyt heinä on maistunut jo lähes normaalisti.

      Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...