perjantai 13. toukokuuta 2016

Motivaatio +100%

Viva on palaillut hiljalleen töihin ja ratsastinkin tänään ensimmäistä kertaa aikoihin satulan kanssa. Tuntuu kuin jotenkin olisin istunut paremmin, että lantio olisi ollut enemmän alla. Tiedä häntä, kivaa ainakin oli.


Vaikkei ilma ollut nyt niin lämmin kuin tässä viikon aikana joka päivä on ollut, tuli minulle silti kuuma ja hiki. Kenttä pölyää aika kovasti kuivan kauden jälkeen, mutta luvassa onneksi on vesisadetta. Motivaatiota laihdutukseen lisää saa omat ratsastuskuvat. En mitenkään voinut katsoa omia kuviani, ilman että voin pahoin. Miten ihmeessä olen päästänyt itseni tähän kuntoon. Roskakoriin meni monta kivaa kuvaa oman ulkonäköni vuoksi, yäk!


Keskityin jälleen tekemään perusjuttuja. Kolmikaarinen oli todella hyvää harjoitusta, sillä hevosen suoristus on iso osa tätä. Oikeassa suunnassa Viva taipuu jo ympyrällä/voltilla tosi kivasti koko rungostaan, mutta kyllä työnsarkaa vielä riittää. Tamma on alkanut hirveästi myötäämään pätkittäin. Olen yrittänyt kehua paljon, kun turpa laskee alas. Kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Miten toinen voi olla näin nätti?
Tallilla käyminen on saanut ihan erilaisen traivin nyt kun pääsemme taas treenaamaan. Hiljaa hyvä tulee ja hyvä tuleekin. Olen toisaaltaan ihan iloinen, ettei Viva toimi täydellisesti. Ei ainakaan tule rynnättyä kisoihin heti vaan aika näyttää starttaammeko ikinä yhtään luokkaa. Nyt ainakin vietämme leppoisan kesän maastoillen ja kentällä puurtaen. Huomenna vielä kentällä, sitten taas maastoon.

Toisaalta odotan kovasti, että Viva lähtee laitumelle. Ajankohta vain on vielä hieman auki. Kesäkuun olen vielä töissä, joten silloin olisi hyvä hieman lomailla. Koko kesää en tammaa missään nimessä voi vatsan repeämisvaaran vuoksi seisottaa herkuttelemassa. Tämä on nyt ihan huumoria, ei kai Viva itseään halki söisi. Vaikka hevonen laitumelle meneekin, voin silti käydä maastoilemassa tai laitumen sijainnista riippuen ratsastamassa kentällä.

Tallihommiakaan en pahemmin ole ehtinyt tekemään työkiireiden vuoksi, mutta eipä nyt enää karsinoita olisikaan siivottavana. Nyt on ollut niin lämmintä, että hevoset ulkoilevat myös yön tarhassa. Kovasti odotan lämpimiä kelejä uudestaan, jotta pääsen pesemään tamman oikein kunnolla. Häntä sai tänään pikapesun ja väri muuttui kyllä huomattavasti.

Mitä kesäsuunnitelmia Teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...