keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pikakuulumiset ja mietintää ruokinnasta

Huh, miten aika rientää. Nyt on ollut niin hienoja ilmoja, etten ole viitsinyt olla sisällä yhtään ylimääräistä. Voitteko kuvitella? Olen pitänyt lupaukseni, enkä satulalla ole ratsastanut yhtään. Viva on palaillut hiljalleen takaisin normaaliin liikutukseen ja tamma vaikuttaa olevan täysin kunnossa.

On muuten ihana tunne, kun luottamus hevoseen on kasvanut kasvamistaan. Tarhan portilla minun ei tarvitse kuin viheltää, niin tamma jo juoksee vastaan. Muutenkin meillä menee tosi kivasti.

Ruokinta on ollut mietinnässä. Tällä hetkellä Viva syö kivennäistä, biotiinia tukkaa vahvistamaan ja Racing Senioria täyttämään vanhemman hevosen tarpeita. Chian siemenet ovat olleet mietinnässä. Vivalla kun oli pientä vatsaongelmaa, niin saisi ylläpidettyä vatsaa hyvässä kunnossa.

Onko sinulla kokemuksia Chian siemenistä?

2 kommenttia:

  1. Hevoselle en ole syöttänyt, mutta itse kun kokeilin, niin verenpaineet tippu alas ja pyörrytti jatkuvasti. Olen myös kuullut että jos kuivana syö niin voi aiheuttaa virtsatietulehdusta, eli kannattaa vissiin turvottaa reilusti. :D ei niin ruusuinen kokeilu mulla, joskus voisi yrittää uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös kuullut tuosta verenpaineen laskusta. Itsellä on tosi alhaiset paineet, niin en uskalla koittaa. Limaksi tuo pitäisi ainakin hevosella turvottaa

      Poista

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...