sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kuninkuusravit 2016

Tänään oli vuorossa reisu Metsämäkeen seuraamaan kunkkareita. Viime kerrasta raveissa on vierähtänyt ihan liian pitkä aika, joten tätä ei voinut jättää väliin. Matkaseurana oli mies, sisko ja appiukko.


Raveissa oli ihan mahtava tunnelma ja vaikka ihmisiä oli parikymmentätuhatta, ei se tuntunut kamalalta ollenkaan. Jännitystä mukaan toi veikkaukset voittajista. Toto-luukulla asioitiin ahkeraan ja kaikki kyllä meni kiitos lähtö nro kymmenen. Kuningaskilpailu oli tosi jännä ja yritin viimeiseen asti pelata Vitteriä. Ahneella on paskainen loppu, kun kaikki jo voitetut rahat meni siihen lähtöön. En toki pelannut kovin suurilla panoksilla muuten ja parikymppiä taisi kaikenkaikkiaan mennä.Kuninkaaksi kruunattiin ansaitusti Vitter ja kuningatarkilpailun vein veikkaamani Saaga S. jonka taakse Akaasia jäi vain hilkulla.

Hevosinnostus nosti todellisesti päätään ja tuli oikein hinku päästä tallille. Tuolla raveissa muuten kiinnitin huomiota hevosten hoitajien arvostukseen.  Ihan mahtavaa kun myös nämä palkitaan. Voisi ratsastuspuolellekkin levitä ahkerammin.

Ensi vuonna kunkkarit ovatkn Vermossa, jonne ihan varmasti suuntaamme.
Olitko sinä seuraamassa kunkkareita? 

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, ihan mahtavaa että blogini on suosituslistallasi! Jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa. En tiedä onko täältä mun blogista hirveetä liikennettä blogiisi päin,mutta ainakin itse tykkään sun blogia lukea 😊

      Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...