tiistai 5. heinäkuuta 2016

Uutta yritystä!

"En muuten varmaan tule sinne." Yleensä tamma tulee portille vastaan, nyt taisi aavistaa saapuvan eläinlääkärin. 
Viva saikin viettää laidunlomaa hieman suunniteltua pidempään. Hain tamman laitumelta viime viikon tiistaina eläinlääkäriä varten. Odotin eläinlääkäriä saapuvaksi yksin varsin sekavin tuntein. Jännitystä oli ilmassa. Ei ollut tiine, mutta uutta kiimaa oli jo pukkaamassa. Torstaina matkasimme jälleen Kylämäelle ja Viva sai jäädä sinne siemennettäväksi. Lauantaina tamma sai siemenet sisäänsä ja maanantaina tamma pääsi kotiin. Eläinlääkäri oli sunnuntaina varmistanut ovuloinnin tapahtuneen. Nyt taas raastavaa odotusta. Oriasemalla vietetyn ajan tamma sai laiduntaa ja lomailla.

Viva odottamassa eläinlääkäriä.
Sunnuntaina olin pitkästä aikaa kuvaamassa kisoja. Salossa järjestettiin 2-tason koulukilpailut, jotka olivat avoinna vain suomenhevosille. Voi miten hienoja ratsukoita kisoissa näki. Kuvia tuli todella paljon, yli neljä tuhatta, julkaisuun päätyi x. Oli hienoa kuvata kun on hyvä kamera ja uusi objektiivikin tuli hankittua. Kilpailuista erityisesti jäi mieleen alla oleva ratsukko, sillä hevosessa vain oli sitä jotain niin upeaa. Loput kuvista löydät kuvasivuiltani.

Else Väyrynen - Hillan Jarran
Uusi rakkaus; Canon 70-200mm f4 L
Eilen pääsimme Vivan kanssa  taas työtouhuun. Ihmeellisesti ei sujunut, osittain loman takia ja osittain oman laiskuuden vuoksi. Olen kuitenkin jo jotenkin oppinut istumaan harjoitusravissa. Ennen oman perseen ja satulan väliin jäi ainakin puolimetriä. Hiljaa hyvä tulee.Mietin kauan julkaisenko tuota videota ollenkaan. En jaksa välittää millainen paskamyrsky siitä tulee, sillä itse ainakin huomaan hirvittävää kehitystä. Laatu ei ole päätä huimaava, kun se hetken mielijohteesta otettiin kaverin puhelimella. Olen silti onnellinen miten paljon olemme kehittyneet tamman kanssa molemmat. Tie voi olla liian pitkä ja kivinen, mutta yritetään silti. Ei sitä opi jos ei harjoittele! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, minäkin olen nähnyt tuon oriin Hillan Jarran livenä ja on kyllä vaikuttava näky! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulle ori oli ennestään vieras ja vitsi että olin myyty 😊

      Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...