sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Takana ihan huippu tunti!

Eilinen ratsastus meni aikataulujen vuoksi ihan plörinäksi, mutta tänään pääsin suunnitellusti tunnille. Pakko hehkuttaa kyllä uutta satulaa, sillä se sopii minulle ja hevoselle tosi hyvin. Itse en kippaa yhtään niin paljon eteen, joten istunta on paljon suorempi.

Olin paritunnilla ja jo alkuun sovimme, että nyt keskitytään istuntaan. Ääripäistä toiseen vääntelimme kroppaamme, jolloin oli helpompi löytää kultainen keskitie. Oli jotenkin tosi kiva tunti ja taas tuntuu siltä, että kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Molemmat saatiin kehuja kuinka istunta on kehittynyt paljon ja parempaan suuntaan. Juteltiin siskon kanssa paljon siitä, miltä musta tuntui tehdä tiettyjä asioita oikein. Oikea toivonkipinä kyllä heräsi ajatellen koulukisoja.

Oliver rapsutti päätään onnellisena ruokakuppiin.

Oliver oikein nautti työteosta, kun en häirinnyt sen tekemistä. Alkaa meidän meno koko ajan näyttää paremmalta. On kyllä kiva huomata kuinka kehitystä tapahtuu.

Tein muuten vihdoin blogille oman ig-tilin. Löydätte sen @puskaratsastajan_unelmia

2 kommenttia:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...