torstai 1. kesäkuuta 2017

Kootut selitykset saamattomuuteen..

Koko toukokuu kului yhdessä hujauksessa.. On ollut joka helvetin päiväistä päänsärkyä ja häästressiä. Miten tästä nyt oikein saisi järkevän sepustuksen.

Normaalisti en paljon omia asioitani tänne rustaile, mutta nyt teen poikkeuksen. Alkuvuonna kärsin todella rajuista päänsäryistä joka ikinen päivä. Maaliskuun tienoilla oli kuukauden verran taukoa ja huhtikuussa homma alkoi uudestaan. Olen lukemattomia kertoja ollut hammasta purren työpäivän loppuun ja koko kotimatkan oksentannut ja toisen tuhottoman monta kertaa lähtenyt kesken työpäivän kotiin. Onni kuitenkin on erinomainen terveydenhuolto ja asialle varmasti saadaan selvyys joskus ja lääkkeitä kokeillaan jatkuvasti. Nyt pari viikkoa lomailleena olo on ollut hieman parempi.

Muistatte varmaan sen "Ärsyttävä pikkunälkä" -mainoksen? Mulla on jatkuvasti sellainen Ärsyttävä pikkupäänsärky. Olen kireä kuin viulukieli, enkä todellakaan nauti olostani juuri tällä hetkellä. Asioilla on tapana järjestyä ja jos tämä ei järjesty, niin vaadin kyllä jatkuvaa nukutusta tai koomaa.

Vihreään totuttelu aloitettu!
Eräs lääkäri ehdotti säryn johtuvan tulevista häistä. Nauroin mielessäni, ettei minua kyllä kamalasti ole tuo saapuva päivä stressannut ja heitinkin itseni turhan rennolle vaihteelle. Asiat saatiin kuitenkin tehtyä ja tässä sitä ollaan, Rouvana. Hääpäivästäni haluaisin kyllä muistaa muutakin, kuin tuon ilkeän päänsäryn.

Tämä päänsärky on sinänsä todella ärsyttävä, etten pysty nukkumaankaan enää kunnolla. Ei kukaan normaali ihminen kirjoittele blogia yhdeltä yöllä. Mihinkään en myöskään kykene keskittymään kunnolla. Onneksi kuitenkin kaikkeen löytyy aina ratkaisu ja ihan varmasti tähänkin.

Elämäni tulee tässä kesän loputtua muuttumaan hurjasti muutenkin, mutta päivä kerrallaan eletään. Koskaan ei tiedä minne tuuli vie, mutta joskus on vain pakko seurata omia unelmiaan ja keskittyä täysillä itseensä sekä omaan rakkaaseen perheeseen.

4 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus ja hienoja kuvia. Ikävää tuollainen jatkuva päänsärky. :/ toivottavasti saisit edes jotenkin levättyä.

  VastaaPoista
 2. Migreeni on kyllä tosi inhottava vaiva, onneksi useimmille kai löytyy siihen aika hyvä lääkitys.

  Mutta tyhmä kysymys, olethan käynyt hyvällä hierojalla?

  Minulla oli migreeneitä nuorempana säännöllisesti, onneksi ei kovin usein, mutta ne loppuivat kun aloin käymään säännöllisesti hierojalla. Nykyisinkin kyllä saan ainakin kerran kuussa karmean jännityspäänsäryn, mutta se menee Panacodilla ja niska-hartiajumpalla ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallisinta tässä on se, että olen käynyt fyssarilla, jonka ohjeiden mukaan olen jumpannut kotona. Sen lisäksi olen ravannut hierojalla, optikolla ja vaikka missä.

   Outoutta lisää se ettei lääkäri pidä tätä migreeninä, kun on ollut melko kauan joka päiväistä. Valot tai äänet ei ollenkaan lisää kipua, vaan fyysinen rasitus. Onneksi kuitenkin tutkimuksia tehdään ja syy selviää aivan varmasti. Kyllä se elämä ihan varmasti helpottaa, kunhan jättää googlettelun oireista pois.

   Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...