lauantai 22. joulukuuta 2018

Joulukalenteri Luukku 21: Vieraileva tähti, Mira!


Hupsista, vuorokaudesta loppui tunnit kesken. Näppäimistön pääsi tällä kertaa valloittamaan naapurimme Mira, jonka ihana tamma asuu meillä.

"Heip. Anna pyysi mua tekemään jonkunlaisen esittely tekstin itsestäni joulukalenteriin. En tiedä onnistunko, mutta sepitetään nyt jotain. 😀
Asun siis Annan naapurissa. Ollaan yhdistetty tilat ja pääsen varmaan alle minuutissa kävelemään tarhojen läpi tallille. Luxusta!


Meidän puolelta löytyy tarhan jatko-osa, isompi kenttä sekä laitumet.
Itse olen siis 27v, hevoshieroja/hevosten ote hoitaja. Työkseni en tätä enää tee, harrastuksena ehkä enemmän. Olen töissä wiurilan tallilla toistaiseksi.


Minulta löytyy 8v fwb tamma Sohvi. Joka on aika mielenkiintoinen persoona. Leikkisä, huumorintajuinen, lempeä, reipas, fiksu, mitä näitä nyt on TAMMA.. 😎
Kaikki kolme tammaa tulevat hyvin juttuun. Mikä oli suuri helpotus. Sohvi viihtyy todella hyvin pienellä kotitallilla.
Meidän tekemisiä voi seurata Facebookissa Happy dressage? & Equine wellness. 👈 Puuhaillaan kaikenlaista hauskaa. Kiinnostus hevosten lihashuolto, hyvinvointi, ruokinta, klassinen kouluratsastus jne. Tavoitteita ei ensi kaudelle ole. Toivon hevosen pysyvän terveenä ja jos luoja suo voidaan jotain helppoja koulu luokkia startata.
Valmentaudutaan silti säännöllisesti vaikka ei mitään kilpailtaisi kuitenkaan. Mutta muuten pidetään hauskaa ja toivotaan paljon yhteisiä vuosia (Sohvi ollut minulla jo 6 vuotta, eli 2 vuotiaana tuli omistukseeni). 🦄"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...