maanantai 4. toukokuuta 2020

Huhtikuun menot!


Huhtikuun aikana päästiin vihdoin normaaleihin lukemiin. Rahaa kuluu, mutta niin se meillä kaikilla hevosihmisillä! Pontus tosiaan muutti meille huhtikuun alussa toimittamaan seuraherran virkaa meidän kuninkaallisille tammoille.

Tallitarvikkeet sisälsivät tässä kuussa 6 pussia olkipellettiä. Pidän määrän nyt pienenä, sillä hevoset jäävät pian myös öisin ulos.

Almalle kuluja syntyi eniten; Tarvikkeisiin sisällytin Solhedin aurinkorasvan ja ötökkämyrky. nämä löytyivät kätevästi -50% alessa. Rehuina meni jälleen Kraftin Performance Low Stach pelletti ja samoin myös Chia de Dracian Joint Buddy yrittisekoitus nivelille. Sen lisäksi Alma myös kengitettiin ympäri kesäkenillä.

Riinan ja Pontuksen kulut koostuivat tässä kuussa vain vuoluista.

Valmennuksia ei tässäkään kuussa ollut. Oma terveyteni on jälleen hieman reistailluit, mutta toivottavasti uudet lääkkeet alkavat puremaan kunnolla. Lämpimät kelit sentään onneksi auttavat hieman nivelsärkyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...