ALMA

Alma Coogan VT
Synt. 10.5.2020
Sukupuoli: Tamma
Rotu: Ruotsalainen puoliverinen

I: Alméto Z
E: Zamiga
ei: Ahorn Z

Alma muutti meille ylläpitoon 20.9.2019. Siskoni omisti sen ja koska se ei ollut tiinehtynyt olisi hevosenkasvattajana toimivalle siskolleni ns tyhjän panttina. Almasta kuoriutui nopeasti todella ihana tamma; se ei hötkyile turhia, tai muuteenkaan tee mitään ylimääräistä. Se on ihana hoitaa ja muutenkin sitä voi paijata.

Ratsastuksessa meillä oli alkuun omat ongelmamme, se heitteli päätään paljon ja monien mutkien kautta se on jäänyt lähes kokonaan pois. Olen oppinut pitämään käteni joustavampana, se sai uudet kuolaimet ja uuden satulan.

Alma on entisessä elämässään loukannut jalkansa, jonka jälkeen sillä ei olla enää hypätty. Koulupuolella se on koulutettu erittäin pitkälle ja jos se olisi paremmalla ratsastajalla, paremmassa lihassa, se taittaisi leikinten VaB:n kouluohjelman.

Tamman tarkoitus on opettaa minut ratsastamaan, sekä mahdollisesti auttaa minua pääsemään yli kisajännityksestä, joka taas tarkoitotaa sitä, että voimme ehkä joskus heittää pienen kisareissun.

En kiellä ollenkaan ongelmaa, että Alma on liian paksu. Sen historian kuitenkin tietäen, se sallitaan ja yritämme molemmat hiljalleen pudottaa painoa. Mitään liian radigaalia ei tehdä ja yritämme edetä pikku hiljaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...